Advertisement

Luka Modrić Ema Modrić : Luka Modrić podržava Utakmicu života - YouTube / Sretan rođendan sve moje!', napisao je modrić u objavi, a na fotografijama su on i.

Luka Modrić Ema Modrić : Luka Modrić podržava Utakmicu života - YouTube / Sretan rođendan sve moje!', napisao je modrić u objavi, a na fotografijama su on i.. Luka modrić i njegova supruga vanja, kako doznajemo, očekuju treće dijete pa će ivano (7) i ema (4) na jesen dobiti bracu ili seku. Pixsell, korana gvozdić i ivan šarić. À l'euro, luka modrić et l'équipe de croatie pourront compter sur le soutien de vanja bosnić et ses trois enfants, ivano, ema et sofia. Jasmina modrić, diora modrić marital status: Vanja je već 17 tjedana trudna.

Usd $12.5 million approx net worth: U svom luksuznom domu u madridu i to u najboljem društvu. Malena ema, lukina i vanjina kći, napunila je osam godina, a tata joj je čestitao na svome instagramu. Kola skupine h kvalifikacija za svjetsko prvenstvo modrić je 135. Ova vijest bez sumnje je kruna sreće obitelji modrić koja od 2012.

Obiteljska tragedija Luke Modrića
Obiteljska tragedija Luke Modrića from static.germanijak.hr
Vanja je već 17 tjedana trudna. Živi u španjolskoj, a luki će biti vjetar u leđa uoči finala lige prvaka 3. Ponosni tata svojoj je kćeri rođendan čestitao i na instagramu, a predivnom porukom oduševio je obožavatelje. Cruyff of the balkan) in zadar, croatia geboren. Godine u glavnom gradu hrvatske zagrebu nakon četiri godine veze. Par je prije 2,5 godine dobio dječaka ivana. U svom luksuznom domu u madridu i to u najboljem društvu. Sretni vanja i luka kćeri su odlučili dati ime ema, pišu 24 sata.

The football player is married to vanja bosnic, his starsign is virgo and he is now 35 years of age.

Pogledajte njegov razgovor s nikom kranjčarom. U svom luksuznom domu u madridu i to u najboljem društvu. Fotografije sretnog događaja na kojima je okružen suprugom vanjom, sinom ivanom i kćeri emom, luka je objavio na instagramu. Ova vijest bez sumnje je kruna sreće obitelji modrić koja od 2012. Činjenice o suprugu luki modriću. Luka modrić (32) najbolji je igrač europe prošle sezone po izboru uefe, a 24. Malena ema, lukina i vanjina kći, napunila je osam godina, a tata joj je čestitao na svome instagramu. The football player is married to vanja bosnic, his starsign is virgo and he is now 35 years of age. Luka modrić u objavljenom videu igra kamen, škare, papir sa sedmogodišnjom kćeri emom. Od obronaka velebita do krova europe! Als sohn von vater stipe modrić und mutter radojka modrić erlangte er im jahr 2021 als fußballer berühmtheit zum beispiel für dinamo zagreb, tottenham hotspur, real madrid, croatian national football team. Hrvatski reprezentativac luka modrić, supruga vanja i djeca danas imaju veliki razlog za slavlje. Jasmina modrić, diora modrić marital status:

Usd $50 million approx family & relatives. Malena ema svom je slavnom tati dala dodatan poticaj jer je, kako ocjenjuju svjetski mediji, nedavno protiv borussije igrao sjajno. Nakon dvije godine veze započeli su zajednički život, a upravo je vanja modrić 2008. Obitelj modrić uskoro će se povećati za još jednog člana. Luka modrić (born 9 september 1985) is a croatian professional soccer who plays for spanish club real madrid and captains the croatia national team.

Sportske novosti - 'Modrić je najbolji, ali najgenijalniji ...
Sportske novosti - 'Modrić je najbolji, ali najgenijalniji ... from static.jutarnji.hr
Vezani članci luka modrić podijelio video preslatkog obiteljskog trenutka na moru i raznježio mnoge luka modrić na zasluženom odmoru u domovini, evo u koji je grad na jadranu odveo obitelj. Pogledajte video luke modrića sa odmora na jadranu koji je oduševio evropu. Kola skupine h kvalifikacija za svjetsko prvenstvo modrić je 135. Kćerkici koju je vanja modrić rodila prošloga tjedna, 25. Als sohn von vater stipe modrić und mutter radojka modrić erlangte er im jahr 2021 als fußballer berühmtheit zum beispiel für dinamo zagreb, tottenham hotspur, real madrid, croatian national football team. Kapetan hrvatske reprezentacije luka modrić utakmicom protiv cipra je postao novi rekorder po broju nastupa za nacionalnu momčad. Kapetan hrvatske grlio je svoju djecu i igrao se s njima, a fotografi su zabilježili simpatičan trenutak. Rujna fifa odlučuje o najboljem nogometašu svijeta.

'sretan osmi rođendan tatina princezo.

He made his 7.5 million dollar fortune with dinamo zagreb, tottenham hotspur, real madrid, croatian national football team. Pogledajte njegov razgovor s nikom kranjčarom. Od obronaka velebita do krova europe! Luka modrić u objavljenom videu igra kamen, škare, papir sa sedmogodišnjom kćeri emom. À l'euro, luka modrić et l'équipe de croatie pourront compter sur le soutien de vanja bosnić et ses trois enfants, ivano, ema et sofia. Fotografije sretnog događaja na kojima je okružen suprugom vanjom, sinom ivanom i kćeri emom, luka je objavio na instagramu. Vanja je već 17 tjedana trudna. Ponosni tata svojoj je kćeri rođendan čestitao i na instagramu, a predivnom porukom oduševio je obožavatelje. Nogometni mag, naš reprezentativac luka modrić, supruga vanja i djeca danas imali razloga za slavlje. Kapetan hrvatske grlio je svoju djecu i igrao se s njima, a fotografi su zabilježili simpatičan trenutak. Supruga luke modrića rodila je u četvrtak djevojčicu u zagrebačkoj petrovoj bolnici. Luka modric y vanja se conocieron en 2007 y lo suyo fue un auténtico flechazo. Usd $12.5 million approx net worth:

Luka se vratio u hrvatsku, a fanove na instagramu počastio je dirljivim videom s nepoznate jadranske destinacije. U svom luksuznom domu u madridu i to u najboljem društvu. Vezani članci luka modrić pokazao svoju nježnu stranu, ali i kako voli provoditi vrijeme sa suprugom vanjom važan dan u obitelji modrić! Luka modrić with croatian coat of arms. U pretrpanom rasporedu nogometaš luka modrić je pronašao dovoljno vremena da sudjeluje u krštenju svoje kćeri eme.

Luka Modrić podržava Utakmicu života - YouTube
Luka Modrić podržava Utakmicu života - YouTube from i.ytimg.com
Luka je nakon utakmice otišao do tribina gdje su ga dočekala djeca. Kapetan hrvatske grlio je svoju djecu i igrao se s njima, a fotografi su zabilježili simpatičan trenutak. Cruyff of the balkan) in zadar, croatia geboren. Ponosni tata svojoj je kćeri rođendan čestitao i na instagramu, a predivnom porukom oduševio je obožavatelje. Kapetan hrvatske reprezentacije luka modrić utakmicom protiv cipra je postao novi rekorder po broju nastupa za nacionalnu momčad. Hrvatski nogometni reprezentativac luka modrić i njegova supruga vanja imaju veliki razlog za slavlje. U svom luksuznom domu u madridu i to u najboljem društvu. Život nogometaša, bez obzira što na prvi pogled ne izgleda tako, nije jednostavan i nije samo glamour, skupi hoteli, jahte i život na visokoj nozi.

Als sohn von vater stipe modrić und mutter radojka modrić erlangte er im jahr 2021 als fußballer berühmtheit zum beispiel für dinamo zagreb, tottenham hotspur, real madrid, croatian national football team.

Luka modrić je i dalje ludo zaljubljena u zelene oči (vidjeti iznad), lepo lice, visina i duge masne lepe noge, kao što je prikazano ispod. He made his 7.5 million dollar fortune with dinamo zagreb, tottenham hotspur, real madrid, croatian national football team. Radi se o kćeri nogometnog reprezentativca luke modrića, čiji je rođendan ponosni tata obilježio i na svom profilu na instagramu, na kojem ga prati više od 17,2. Luka modrić oduševio divnom posvetom: Fotografije sretnog događaja na kojima je okružen suprugom vanjom, sinom ivanom i kćeri emom, luka je objavio na instagramu. Život nogometaša, bez obzira što na prvi pogled ne izgleda tako, nije jednostavan i nije samo glamour, skupi hoteli, jahte i život na visokoj nozi. Malena ema svom je slavnom tati dala dodatan poticaj jer je, kako ocjenjuju svjetski mediji, nedavno protiv borussije igrao sjajno. Kola skupine h kvalifikacija za svjetsko prvenstvo modrić je 135. Cruyff of the balkan) in zadar, croatia geboren. Luka modrić, son épouse vanja bosnić et. Kapetan hrvatske grlio je svoju djecu i igrao se s njima, a fotografi su zabilježili simpatičan trenutak. Nakon dvije godine veze započeli su zajednički život, a upravo je vanja modrić 2008. Hrvatski nogometni reprezentativac luka modrić i njegova supruga vanja imaju veliki razlog za slavlje.

Živi u španjolskoj, a luki će biti vjetar u leđa uoči finala lige prvaka 3 luka modrić. Sramežljivi modrić oženio se vanjom bosnić u maju 2010.

Posting Komentar

0 Komentar